Täällä kohtaavat näppärät kädet ja luova mielikuvitus

Tilkkupiirimme kokoontuu KYMPPIPAIKASSA torstaisin kello 13.30.

Ajankohtaista

KEVÄT 2021

Koronasta johtuen (jäsenet Suomessa) ei toimintaa toistaiseksi.

 

KEVÄT 2019

Torstaisin klo 13.30 - 17. Tervetuloa mukaan!
Vetäjänä Pirjo Heikkilä puh. +34 679 886 691

***********

Siis näppärät kädet ja luova mielikuvitus...

Tai, jos niitä ei ole ennestään – tule ja kehitä piilevät kykysi!

Tilkkupiirimme kokoontuu KYMPPIPAIKASSA torstaisin klo 13.30-17 yhdistyksen aukiolopäivinä.
 
Olemme toimineet vuodesta 1999 ja vuonna 2005 liityimme Aurinkotilkut-Torremolinos nimisenä kiltana Tilkkuyhdistys Finn Quilt ry:een Suomessa.

  
 
Olemme yhdessä opetelleet erilaisia tilkkutöiden tekniikoita ja toteuttaneet niitä omissa töissämme. Yhteisinä ryhmätöinä olemme lisäksi valmistaneet tilkkupeittoja yhdistyksen arpajaisvoitoiksi.


 
Kankaita olemme saaneet myös lahjoituksina. Tule kokeilemaan vaikka patalapun tekemistä! Ompelukone ja muut vaadittavat työvälineen ovat käytettävissäsi.

Meillä on myös yhteistyötä muiden rannikon tilkkupiirien kanssa. Olemme pitäneet yhteisiä kankaanvärjäyskursseja ja valmistaneet hyväntekeväisyyteen nukkeja, joiden myynnistä saamamme tulot menevät lyhentämättömänä Unicefille.

    

Tilkkupiiriläisiä: Regina Joenranta, Sirkka-Liisa Väänänen, Tuulikki Veijalainen, Pirjo Heikkilä, Ann-Marie Honkapirtti, Tarja Rinne, Pirjo Kröger, harjoittelijatyttö Sirja Salo.
 
Tervetuloa!

Vetäjänä Tarja Rinne, puhelin +34 676 709 843

Osotteemme: Asociacion Finlandesa Costa del Sol, C/Ramal de los Manantiales 10, 29620 Torremolinos (Malaga), Espana. Puh. +34 952 907, email: fin.torre@luukku.com ja kotisivut info@kymppipaikka.info.

 

 

*************************************************************  

FUENGIROLAN, BENALMADENAN JA TORREMOLINOKSEN TILKKUPIIRIEN KOULUTUSTILAISUUS KYMPPIPAIKASSA 5.-7. MAALISKUUTA 2010

Perjantaina kokoontumisen aloitti Helena Lampela esittelemällä Unicefin Anna ja Toivo-projektia. Siinä valmistetaan räsynukke myytäväksi (min.hinta 20 €). Tällä summalla saadaan perusrokotukset yhdelle lapselle. Sovittiin, että jokainen piiri valmistaa ensi syksynä nukkeja. Kaikki nuket laitetaan yhdistyksiin näytille vuoro viikoin. Samalla voidaan suorittaa niiden myyntiä. Helena Lampela on lupautunut toimimaan yhdyshenkilönä. Tämän jälkeen Sirkka-Liisa Väänänen kertoi japanilaisen punonnan vaatimista tarvikkeista tulevina päivinä ja näytti esimerkiksi tekemiään töitä. Tämän jälkeen Sirpa Ruhanen esitteli Jojo-tekniikkaa ja näytti myös valmiita töitä. Lopuksi Liisa Turtiainen kertoi vapaakädentikkauksesta. Ihailtiin Liisan malleja ja todettiin, että on helppoa kun osaa. Tämän jälkeen lähdettiin suorittamaan viimehetken hankintoja.

Lauantaiaamu käynnistyi ohjaajien opastamalla eri ryhmissä. Innostusta riitti ja tulosta tuli. Päivällä nautimme Henryn keittämää erittäin maukasta lohikeittoa. Ohjaajat opastivat kärsivällisesti ja tulosta syntyi.

Sunnuntai oli lauantain kaltainen paitsi, että aamu aloitettiin Tarjan-päivä kahvilla kakun kera. Jokainen tunsi taitojensa lisääntyneen. Seuraavana vuotena päätettiin jatkaa yhteistä opiskelua samantapaisen viikonlopun merkeissä mutta eri aihein.

Pirjo Heikkilä